Tweakers en Hardware Info gaan samen; Hardware Info Magazine stopt
10-09-2020 12:32:35 | Door: David de Jong | hits: 4559 | Tags:

DPG Media heeft bekend gemaakt dat de redacties van Tweakers en Hardware Info samen te hebben gevoegd en het blad Hardware Info Magazine stop te zetten. Zowel Tweakers (sinds 2012) als Hardware Info (sinds 2016) zijn onderdeel van DPG Media. Er worden geen banen geschrapt.

Hardware Info richtte zich oorspronkelijk op review van hardware en achtergronden daarbij. Tweakers richt zich meer op de technologie van producten. In de nieuwe opzet zullen reviews en tests van producten voortaan via Tweakers worden aangeboden. Tweakers wordt daarbij de plek voor techliefhebbers waar ook technologienieuws te vinden is. Tweakers is bedoeld voor zowel techliefhebbers als voor mensen die technologie vooral functioneel beschouwen.

Hardware Info zal in de nieuwe opzet blijven bestaan als website voor producten en productnieuws, gericht op mensen die zelf pc's bouwen en upgraden. Daarbij blijft Hardware Info ook tests publiceren.

Hardware Info Magazine bestaat sinds 1999 en verschijnt elke twee maanden. Eind 2020 zal de laatste editie verschijnen. De afgelopen periode verscheen bij Hardware Info Magazine ook een Tweakers Magazine. Die zal eveneens stoppen. Het videokanaal van Hardware Info met 60.000 abonnees op YouTube wordt bij Tweakers ondergebracht. Daarbij zal een andere naam worden geintroduceerd.

www.tweakers.net
www.hardware.info
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie