Coiffure Media Group neemt kappersbladen over van Vakbladen.com
15-02-2019 09:42:00 | Door: | hits: 3829 | Tags:

Uitgeverij Coiffure Media Group heeft alle activiteiten in de kappersbranche overgenomen van Vakbladen.com. Coiffure Media Group richt zich met haar online en offline kanalen op de professionele kappersbranche. Doelstelling van de uitgeverij is ondernemers, salonmanagers en werknemers in de sector te voorzien van relevante informatie op het gebied van (haar)mode, interieur, vaktechniek en salon business.  

De merken die onder het nieuwe uitgeefbedrijf vallen zijn: Coiffure Magazine, Coiffuretv.nl, Coiffure Award, Estetica NL en One Hairdresser.

Coiffure Media Group heeft drie eigenaren: Rik Stuivenberg, Rinus Vissers en Ronald Vedder. Door de oprichting van Coiffure Media Group willen zij, samen met de redacties, krachten en expertise bundelen om adequaat in te spelen op de wensen van kappers en haarstylisten, leveranciers en producenten in de markt. Coiffure Media Group wordt gevestigd in Zwolle.

Coiffure Media

De kanalen hebben allemaal een aparte redactie, zodat de focus op de eigen doelgroep gewaarborgd blijft. Marian Kaak is eindverantwoordelijk voor alle content en Ronald Vedder is eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. 

www.coiffure.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie