Uitgeverij Credits Media brengt titels onder bij Aldipress
23-01-2019 10:08:00 | Door: David de Jong | hits: 3599 | Tags:

Credits Media brengt per januari 2019 haar gehele assortiment bestemd voor de losse verkoop onder bij BV Aldipress, distributeur en trademarketeer van tijdschiften. Het betreft de Travel & Lifestyle magazines: Italië Magazine, Leven in Frankrijk, Hollands Glorie en Méditerranée.

Credits Media is uitgever van tijdschriften met een vooral Mediterraan karakter. De uitzondering hierop is de titel Hollands Glorie. Deze glossy gaat over genieten van ‘het mooiste van Nederland’, of dat nu dorpen en steden, landschappen, inspirerende musea of bijzondere mensen zijn.

Marsha Dousi, Sales Manager Publishers Aldipress: "Wij zijn heel blij met de komst van Credits Media naar Aldipress. De mooi uitgevoerde lifestyle titels met uitgebreide reportages over cultuur, design, regio’s en steden spreken een specifieke doelgroep aan. De titels van Credits Media zijn dan ook een mooie verrijking van ons huidige assortiment".

Credits Media kan bouwen op jarenlange ervaring in het maken van tijdschriften op het gebied van reizen en levensgenieten. De magazines van de Amsterdamse uitgever hebben een groot kwalitatief bereik naar een koopkrachtige, hoogopgeleide doelgroep en hebben een verschijningsfrequentie van circa vijf keer per jaar. De uitgaven zijn gemaakt in glossy uitvoering waardoor de magazines een luxe uitstraling hebben.

De glossy magazines Italië Magazine en Leven in Frankrijk belichten de steden en streken, de rijke cultuur, de keukens en de mensen van Italië en Frankrijk. Het magazine Méditerranée biedt met inspirerende reportages tips voor een heerlijke vakantie in de landen rond de Middellandse Zee.

www.creditsmedia.nl
www.aldipress.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie