Veronica Magazine lanceert The Guide
28-05-2019 12:35:30 | Door: | hits: 5304 | Tags:

Veronica Magazine lanceert The Guide, een seizoensspecial. The Guide telt 148 pagina’s en verschijnt in een oplage van 220.000 exemplaren. De special verschijnt ieder kwartaal en bevat alle Veronica-klassiekers, zoals films & series, muziek, uittips, lifestyle, puzzels, strips en acties. 

De traditionele televisielijstjes ontbreken in de zomereditie, het is een glossy vol tips en verhalen. Met Netflix-tips van pro’s, de vakantiehuizen van de sterren, de Grote Hollandse Trekpleister Test, glamping met Frank & Rogier, de beste concerten en festivals, columns van Gerard Ekdom en Johan Derksen, alle blockbusters in de bios, een kort verhaal van Inge Ipenburg en een heleboel strips & puzzels.

Debby Nobel, hoofdredacteur van Veronica Magazine: "Het nieuwe kwartaalmagazine van Veronica Magazine is er voor iedereen die niet per se een televisiegids nodig heeft en het lekker vindt om periodiek de beste tips te krijgen uit het on demand-aanbod van films en series. Maar ook interesse heeft voor de klassieke liftestyle-onderwerpen van het merk Veronica. Hierdoor zijn we als Veronica Magazine voor een bredere groep zichtbaar in het tijdschriftenschap.” 

The Guide is in de losse verkoop verkrijgbaar voor 4,95 euro. Editie 2 (herfst) komt uit op 27 augustus, The Guide 3 (winter) op 26 november 2019.

www.veronicamagazine.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie