200 miljoen gebruikers voor PayPal
02-03-2017 11:39:38 | Door: | hits: 2881 | Tags:

PayPal maakt bekend dat zijn totale gebruikersaantal de grens van 200 miljoen heeft overschreden. Ruim 50 miljoen van deze gebruikers (consumenten, webwinkels en goede doelen) gebruiken ook PayPal One Touch.

Bill Ready, EVP & Chief Operating Officer van PayPal: "De groei van ons mobiele volume heeft voor een groot deel te maken met onze soepele mobiele check-out. Ons dubbelzijdige netwerk biedt een rechtstreekse verbinding tussen consumenten en winkeliers en maakt productinnovatie zoals One Touch mogelijk. Met One Touch betaalt de consument nog sneller, het verhelpt het onnodig opnieuw invoeren van een wachtwoord of betaalgegevens en maakt veilig online shoppen met één druk op de knop mogelijk."

Meer dan 5 miljoen winkeliers wereldwijd hebben One Touch automatisch ingeschakeld, zonder dat zij daar zelf iets voor hoeven te doen. One Touch is nu beschikbaar bij 75 procent van de top 100 webwinkels in de VS.

Ready: “In het vierde kwartaal van 2016 verwerkte PayPal meer dan 31 miljard dollar aan mobiele betalingen, een stijging van 53 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Alleen al in de vijf dagen tussen Thanksgiving en Cyber Monday verwerkte PayPal vorig jaar meer dan 2 miljard dollar via mobiele apparaten. Mobiel is nu goed voor een derde van onze totale betalingen. Mobiele groei blijft een enorme focus voor ons. We zijn er trots op dat PayPal connecties, interactie en transactie mogelijk maakt tussen mensen, bedrijven en goede doelen, op nieuwe en spannende manieren die nergens anders mogelijk zijn. PayPal-bedrijven over de hele wereld groeien en bloeien door voor technologieën en producten te kiezen die de manier waarop zij hun klanten bereiken transformeren,”

  • De Braintree-service voedt een aantal van de meest innovatieve ervaringen op het gebied van mobiel en app voor grensverleggende bedrijven zoals Facebook, Uber, Airbnb en Dropbox.
  • Door de Xoom-service, kunnen mensen hun vrienden en familie ondersteunen door internationaal geld te versturen op een eenvoudigere, veilige en goedkopere manier.

Door middel van deze ervaringen, heeft PayPal een levendige en groeiende gemeenschap opgebouwd die innovatie omarmt en economische kansen creëert. PayPal viert deze prestaties, maar beseft ook dat dit nog maar het begin is. Momenteel benut het nog maar 1 procent van het potentieel om geld makkelijker te maken voor iedereen.

Onderzoek:

IR 100 en IR 500 zoals gedefinieerd door Internet Retailer.
Onderzoek in opdracht van PayPal, uitgevoerd door comScore Research. Bronnen: comScore, 1 miljoen personen uit het US-desktop panel van online shoppers, transacties voltooid in Q3 2015.

www.paypal.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie