2moso scoort 4 jaar achter elkaar FD Gazellen Award
15-11-2013 15:33:17 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3645 | Tags:

Op 19 november ontvangt 2moso, accessoire distributeur voor smartphones en tablets, voor het vierde jaar op rij de FD Gazellen Award van het Financieele Dagblad. De Award wordt toegekend aan ondernemingen die over de drie voorgaande, aaneengesloten boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% laten zien, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn.

 

2moso is distributeur van exclusieve accessoires en hulpmiddelen voor het gebruik van iPhones, iPads, iPods en andere smartphones en tablets binnen de Benelux. Sinds de oprichting in 2005 is het bedrijf jaarlijks gegroeid in omzet, steeg het aantal online en offline verkooppunten in de Benelux en is de markt van de consumentenelektronica uitgebreid met de zakelijke markt (inclusief onderwijs en zorg) en de sportmarkt.

 

"Om vier jaar achtereenvolgens bij de Nederlandse top te horen moeten alle ingrediënten kloppen," zegt René Knierim, oprichter en CEO van 2moso. "Voortdurend zijn we erop gericht exclusief voor de Benelux nieuwe en innovatieve merken binnen te halen. Wij ervaren dat onze klanten in deze tijden behoefte hebben aan producten die hun assortiment vernieuwen of complementeren. Ons aanbod speelt altijd in op actuele ontwikkelingen in de markt en de klantbehoefte. We werken met een toegewijd team waardoor we onze klanten en merken optimaal kunnen bedienen op elk vlak. We zijn zeer verguld met deze vierde Award die laat zien dat onze visie werkt."

 

Over 2moso
Als dé distributeur van accessoires van wereldklasse voor mobiele elektronica binnen de Benelux, is 2moso kieskeurig met het opnemen van nieuwe merken en stelt hieraan hoge eisen. 2moso heeft mede daardoor veelal het exclusieve merkrecht om klanten binnen de Benelux te bedienen. Inmiddels vertegenwoordigt 2moso een groot aantal gerenommeerde merken van over de gehele wereld binnen Nederland, België en Luxemburg. 2moso richt zich met haar activiteiten op de Apple, smartphone en tablet markt, de sportmarkt en het zakelijke segment, inclusief onderwijs en (thuis)zorg.

 

Over de FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn een onderdeel van de FD Gazellen-ranglijst die Het Financieele Dagblad jaarlijks publiceert. Met het initiatief wil de krant voor ondernemers de aandacht vestigen op snelgroeiende bedrijven in de verschillende regio's in Nederland en het ondernemerschap stimuleren. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met onderzoek het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart.

 

http://fd.nl/entrepreneur/fdgazellen

www.2moso.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79340