538-programma De Frank en Vrijdagshow vanuit onderzeeboot Zr.Ms. Walrus
13-01-2017 08:57:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3347 | Tags:

Het 538-programma 'De Frank en Vrijdagshow' van radio dj Frank Dane maakt vrijdag 20 januari hun radioshow vanuit een varende onderzeeër. Dit is nog niet eerder gedaan op Nederlandse radio. Dj's Sunnery James & Ryan Marciano zijn onder water te gast en zullen deze Diving Dutch- editie van 'De Frank en Vrijdag Show' afsluiten met een dj-set. Twee 538-luisteraars maken kans om aanwezig te zijn bij deze unieke uitzending.

Frank Dane: "We gaan iets doen dat nog nooit op deze planeet is gedaan. The Diving Dutch wordt voor ons en iedereen die luistert iets dat je nooit meer zal vergeten! Een spectaculairder begin van 2017 kan ik mij niet voorstellen. En we kunnen ook nog luisteraars van Radio 538 met ons mee de onderzeeër in nemen! Als ze hun adem tenminste voor 2 uur in kunnen houden...."

De commandant van de onderzeeboot, luitenant ter zee Berend van de Kraats, geeft op zijn beurt aan ook uit te kijken naar de bijzondere uitzending. "Wij zijn gewend om in het diepste geheim te opereren en zijn meestal onzichtbaar, ook voor het Nederlandse volk. We vinden het daarom erg leuk en ook belangrijk om op deze manier de luisteraars van Radio 538 eens mee te nemen in onze wereld."

Sunnery James & Ryan Marciano: "We zijn super trots dat sinds deze maand onze 'Sexy By Nature radio show' elke zaterdag op 538 te horen is, daarnaast vinden we het super vet dat we dankzij 538 en Frank de kans krijgen om op zo'n unieke locatie te mogen draaien!"

De Frank en Vrijdagshow wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 18:00 en 21:00 uur op Radio 538. De speciale locatie uitzending is op vrijdag 20 januari te horen en ook live te zien via TV 538 en 538.nl.

www.538.nl    
www.talparadio.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie