5PM breidt uit met partners Ronen Wolf en Peter Minkjan
22-02-2019 11:01:00 | Door: David de Jong | hits: 1568 | Tags:

YouTube Strategy & Services Company 5PM heeft Ronen Wolf en Peter Minkjan toegevoegd als nieuwe partners. Hiermee verbreedt de startup zijn kennis en kunde op het gebied van Social Video Strategy, Revenue Optimization en Social Advertising op platformen als YouTube, Facebook Watch en IGTV. Ronen Wolf en Peter Minkjan zijn begin 2019 als partners toegetreden, maar waren al enige tijd werkzaam voor 5PM.

In december 2018 kondigde 5PM aan dat zij een strategisch partnership zijn aangegaan met TMG, ten behoeven van verdere uitbreiding en groei. Ronen Wolf was voorheen Head of Partnerships bij RTL MCN. Daarbij neemt Wolf ook zijn kennis en ervaring als creatief/commercieel strateeg voor (Brand)Publishers mee. Hij richt zich als Partnerships Lead 5PM op new business en het optimaliseren van inkomsten uit social video voor klanten.

Peter Minkjan was voorheen Social Marketing & Advertising Strateeg bij Likeconomics. Daarbij heeft deze onder andere voor klanten als RTL, SnappCar, StrongmanRun en Natuur & Milieu gewerkt. Daarnaast is hij organisator van het Congres Facebook & Instagram Marketing. Bij 5PM houdt hij zich als Social Strategy & Advertising Lead bezig met het optimaliseren van de online-advertisingcampagnes en helpt de klanten van 5PM, naast YouTube, ook te groeien op Facebook Watch en IGTV.

Jelmer Wind, mede-oprichter van 5PM: "Mede-oprichter Tom Schoufs en ik zijn ontzettend blij met de komst van Ronen Wolf en Peter Minkjan. Hierdoor kunnen we onze klanten op het gebied van social video nog beter servicen. Ronen Wolf brengt met zijn ervaring een flinke dosis kennis en een heel mooi netwerk bij ons binnen. Hij is een van de eersten in Nederland geweest die (Brand)Publishers de kracht van YouTube liet zien. Peter Minjkan is een van de beste social video-advertisingstrategen die ik ken. Hij is ijzersterk in contentdistributie en social video advertising. Een waardevolle vangst om 5PM verder uit te bouwen en onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden."

Naast de nieuwe partners is het team van 5PM ook verder uitgebreid met twee YouTube Consultants. Mio Blankesteijn, een van de oprichters van het populaire YouTube-kanaal Thug Life Videos met meer dan 1,3 miljoen abonnees en Willem Bartelings, voormalig Channel & Content Coördinator van YouTube-kanaal en online merk Concentrate Velvet.

www.team5pm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie