90/24 Sports opent kantoor in Brussel
09-05-2017 11:48:00 | Door: | hits: 8711 | Tags:

90/24 Sports heeft er - naast de vestigingen in Londen en Amsterdam - een kantoor bij: 90/24 Sports Brussels. Het wordt gerund door twee voetballiefhebbers: Pieter Maenhout en Maarten Dedobbeleer. Met deze uitbreiding beoogt 90/24 Sports een groei van de Belgische clientèle en een optimalisering van de service. De ondernemers Maenhout en Dedobbeleer hebben hun sporen verdiend bij de Belgische Voetbalbond, waar zij als respectievelijk Fan Relationship Manager en contentmanager verantwoordelijk waren voor het onderhouden van de fanrelaties.

90/24 Sports helpt profvoetballers met het bouwen en exploiteren van hun merk, hoofdzakelijk via social media, en creëert content, formats en merkcampagnes voor mediabedrijven en adverteerders.

Maenhout, General Manager van 90/24 Sports Brussels: “Om 90/24 Sports in België op de kaart te zetten is een nieuwe stap in mijn carrière en een enorme uitdaging! Met hulp van het internationaal businessdevelopment-, datascience- en innovatieteam gaan wij met nieuwe en bestaande Belgische spelers aan de slag. Doelstelling zal zijn om de topsporter zijn fanbase snel te commercialiseren met respect voor het merk en de fan.”

Dedobbeleer, Operations Manager van 90/24 Sports Brussels: “Na 5 mooie jaren als contentmanager bij de Rode Duivels was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sports business. 90/24 matcht met hun internationale ambitie perfect bij mijn DNA. Ik kijk er ontzettend naar uit om met individuele Belgische topsporters aan de slag te gaan om samen met hen hun fanbase te laten groeien en leven.”

Deze stap is geheel volgens de strategie die eerder door CEO Edwin Tromp gecommuniceerd is om een internationaal netwerk op te bouwen en het gezamenlijke bereik in 2017 te verdubbelen naar 200 miljoen fans.
 
www.9024sports.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie