AD dagelijks live vanuit Spanje bij Vuelta met Thijs Zonneveld en Edwin Winkels
18-08-2017 10:06:00 | Door: | hits: 6255 | Tags:

Tijdens de Vuelta komen AD.nl en de regionale titels: De Gelderlander, Tubantia, BN deStem, PZC, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en de Stentor andermaal met een eigen online programma In Het Wiel. De presentatie is in handen van Hidde van Warmerdam. Thijs Zonneveld, Edwin Winkels en Michiel Elijzen zullen als analist optreden. Direct na de finish zullen de eerste reacties van de renners ook live uitgezonden worden.   

Shows vanuit Spanje

Vanaf zaterdag 19 augustus wordt op AD.nl/vuelta gestart met de wielershow In Het Wiel. De show was eerder te zien tijdens de Giro en de Tour. Tijdens iedere etappedag van de Vuelta worden er verspreid over de hele dag video’s vanuit Spanje uitgezonden. De belangrijkste daarvan zijn:

  • Dagelijks om 12:00 uur voorbeschouwing op de etappe met presentator Hidde van Warmerdam en de analisten Thijs Zonneveld, Edwin Winkels of Michiel Elijzen;
  • Elke dag live commentaar tijdens de ontknoping van de etappe;
  • Direct na de finish (live) de eerste reacties van de Nederlandse renners;
  • Elke avond de samenvatting van de etappe.


Voorbeschouwing Thijs Zonneveld op Vuelta

Thijs Zonneveld, analist: "2017 is nu al een ongekend succesvol wielerjaar voor het Nederlandse wielrennen. Maar het seizoen is nog niet voorbij. De komende drie weken rijdt het peloton door Spanje voor de Vuelta a España. En – hoe kan het ook anders tegenwoordig – mét Nederlanders bij de kanshebbers. Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk mikken op het klassement, de belofte Sam Oomen maakt zijn rondedebuut en Wout Poels hoopt stiekem dat hij van Chris Froome de kans krijgt om voor eigen succes te rijden."

De Nederlandse renners hebben een tandje bijgeschakeld en AD Sportwereld doet dat ook.

Alle beelden, verslagen en liveshows zijn te vinden op ad.nl/vuelta.

www.AD.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie