AD tijdens EK shirtsponsor van TeamNL Korfbal
26-09-2018 10:22:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5612 | Tags:

Richting en tijdens het EK Korfbal in Friesland prijkt AD op het shirt van TeamNL Korfbal. De Persgroep is met het AD sinds 2018 partner van TeamNL en kiest voor een plek op het wedstrijdshirt van de regerend Europees-, wereld- en World Games-kampioen.

Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Dat we met korfbal tot TeamNL behoren biedt ons zowel sportief als op het marketingvlak vele mogelijkheden. AD | De Persgroep is één van de vijf TeamNL-partners waaraan wij veel te danken hebben en we dragen AD met trots op ons shirt.”

Hans Nijenhuis, hoofdredacteur bij AD: “AD, onderdeel van ADR Nieuwsmedia, is sinds jaar en dag sportkrant nummer één. Met AD willen we TeamNL bijzonder graag ondersteunen bij diens ambitie: meer medailles in meer sporten met meer impact. De redactie van AD ademt sport, juist daarom is het niet meer dan logisch dat we ons graag verbinden aan een van oorsprong Nederlandse sport zoals korfbal.”

EK Korfbal

Het IKF European Korfball Championship 2018 vindt van 13 tot en met 21 oktober plaats in Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen. Zestien landen strijden om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar augustus in Durban, Zuid-Afrika. De EK-finale wordt 21 oktober gespeeld in Sportstad Heerenveen.

TeamNL Korfbal is tijdens het EK ingedeeld in poule A met Catalonië, Engeland en Polen. Vorige week maakte bondscoach Wim Scholtmeijer bekend welke zes mannen en zes vrouwen tot zijn EK-wedstrijdselectie behoren.

Documentaire

TeamNL Korfbal wordt richting en tijdens het EK gevolgd door een cameraploeg van Yellow Jersey. Donderdagavond verschijnt de derde aflevering van de zevendelige documentaire TeamNL Korfbal – Road to Fryslân op Korfbal.nl.

www.ad.nl   
www.korfbal.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie