Abovo Media en TAPE werken voor Hooghoudt
22-11-2015 22:08:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5265 | Tags:

Hooghoudt  heeft besloten om de mediazaken neer te leggen bij twee bureaus. Reclamebureau TAPE is verantwoordelijk voor concept en creatie, Abovo Media voor de mediastrategie, -planning, -onderzoek en -executie. De samenwerking is direct van gestart gegaan, de aftrap vond afgelopen zaterdag plaats met een crossmediale campagne met landelijke tv, online en social media.

Karina Zuiderveen, brand manager Hooghoudt.: “Naast de creatieve samenwerking met TAPE zochten we een partij die ons strategisch kon adviseren op mediavlak. In Abovo vonden we een goede partner, waarbij een uitgebreide doelgroepanalyse en pragmatische blik ons nieuwe inzichten heeft gegeven. We kijken erg uit naar de samenwerking.”

Niels Bruinsma, strategisch directeur Abovo Media: “Hooghoudt is een inspirerend Nederlands merk vol vakmanschap en traditie. Wij gaan met alle plezier de uitdaging aan om de mooie producten van Hooghoudt nog sterker onder de aandacht brengen bij de doelgroepen."

Tobias Camman, creative director bij TAPE: "Met deze campagne willen we drie dingen laten zien: waarom Hooghoudt zo'n cool bedrijf is, jenever zo’n interessant product is en hoe je Premium Jenever kunt drinken.”

Sinds 1888 houdt familiebedrijf Hooghoudt zich bezig met het ontdekken van rijke smaken en weten ze als geen ander hoe mensen samen te laten genieten. Door al deze jaren ervaring en liefde voor het vak zijn zij een begrip geworden in het ontwikkelen van jenevers en bitters, zoals Premium Jenever, Bruine Jenever en Beerenburg.

Abovo Media is het snelst groeiende onafhankelijke media-adviesbureau van Nederland. Er werken dagelijks negentig professionals. Met een eigen kijk op media levert het fullservicebureau strategische en crossmediale oplossingen aan bedrijven die een mediavraagstuk hebben. Abovo Media werkt onder andere voor Fashioncheque, HG, Primera, Autogrill, Koopjedeal, MediaBookers, Basic-Fit en ROC van Amsterdam.

TAPE is een reclamebureau uit het digitale tijdperk, dat bestaande en nieuwe media in harmonie laat samenwerken. TAPE werkt voor merken, zoals Hooghoudt, Hi-Fi Klubben, Bizztravel, Haarlem Jazz & More, First Consulting en Connect Software.

www.abovo.nl
www.tape.cc

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie