Abovo Media werkt voor 7 provincies
05-02-2017 22:46:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3780 | Tags:

Als belangrijke spil tussen rijksoverheid en gemeenten hebben provincies de noodzaak en plicht om op regelmatige basis te communiceren met het publiek. Namens zeven provincies organiseerde de provincie Zuid-Holland de Europese aanbesteding voor het inkopen van de benodigde media.

Abovo Media won. Een keuze waarbij volgens het beslissend comité namens de provincies de factor prijs de doorslaggevende factor was.

De aanbesteding heeft betrekking op de media-inzet van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland en Overijssel, inclusief de regionale uitvoeringsdiensten DCMR Milieudienst Rijnmond en de omgevingsdiensten van West-Holland, Midden-Nederland, Haaglanden, Noord-Holland Noord en Noordzeekanaalgebied.

Abovo Media zal de mediaplaatsing verrichten voor onder meer kennisgevingen, advertenties met betrekking tot subsidieverstrekkingen, inspraakprocedures maar ook voor betaalde redactionele uitingen, arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving. Naast printmedia worden ook radio en televisie ingezet, evenals out-of-home en online advertising.

www.abovomedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie