Abovo Media werkt voor MultiTankcard
20-07-2017 07:50:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5879 | Tags:

MultiTankcard, marktleider in de verwerking van zakelijke mobiliteitskosten voor lease- en zakenautorijders, kiest voor Abovo als mediapartner. MultiTankcard is in 2017 een nieuwe weg ingeslagen en gaat zich vanwege de snelle groei van het aantal zzp’ers in Nederland nog meer focussen op dit segment.

Abovo Media verzorgt de complete media-inkoop en strategie voor de introductiecampagne Gaan & Staan. Eva Koekkoek, marketingmanager van MultiTankcard: "Onze klanten willen geen losse bonnetjes, maar alle zakelijke reiskosten op één factuur. Gemak, flexibiliteit en inzicht. Eigenlijk precies wat Abovo Media ons ook te bieden heeft. Bovendien zijn alle moderne mediaspecialismen onder één dak te vinden."

Remko Poggenklaas, commercieel directeur van Abovo Media: "MultiTankcard past uitstekend bij ons. We herkennen hun transparantie en professionaliteit en kijken uit naar een duurzame samenwerking."

Abovo Media is het snelst groeiende onafhankelijke media-adviesbureau van Nederland. Er werken ruim honderdtwintig professionals. Met een eigen kijk op media levert het fullservicebureau strategische en crossmediale oplossingen aan bedrijven die een mediavraagstuk hebben. Abovo Media werkt onder andere voor HG, Primera, Halfords, Koopjedeal, Weber, MediaBookers, Basic-Fit en ROC van Amsterdam.

www.abovomedia.nl
www.mtc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie