Abovo Media werkt voor Vrijbuiter
08-11-2015 16:52:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3930 | Tags:

De grootste kampeer- en outdoorspecialist van het land heeft de relatie geïntensiveerd met Abovo Media. Het full-service bureau zal naast media-inkoop, strategie en planning ook verantwoordelijk worden voor alle digitale activiteiten van Vrijbuiter.

Elke Guikema, marketing manager van Vrijbuiter: "Vrijbuiter heeft de ambitie om in een competitieve markt de leidende positie verder uit te bouwen. Om invulling te geven aan onze omnichannel strategie moeten alle middelen intensief op elkaar afgestemd zijn. Belangrijke pijler binnen de digitale strategie is de focus op SEA en SEO. Wij verwachten derhalve van partners dat zij op een kundige, ondernemende en pro-actieve wijze ons verder kunnen helpen met het bereiken van onze doelstellingen. Vanuit dit perspectief hebben we bewust besloten om de media-activiteiten verder uit te breiden bij Abovo."

Vrijbuiter is de grootste kampeer- en outdoor specialist in ons land. Vrijbuiter voert zowel A-merken als eigen labels. Naast een uitgebreide collectie tenten en reis- en kampeerartikelen, bestaat het assortiment uit tuinmeubelen, vrijetijdskleding, wintersport en accessoires voor outdoor activiteiten. De hoofdvestiging van de Vrijbuiter ligt in Roden.

Abovo Media is het snelst groeiende onafhankelijke media-adviesbureau van Nederland. Er werken dagelijks negentig professionals. Met een eigen kijk op media levert het fullservicebureau strategische en crossmediale oplossingen aan bedrijven die een mediavraagstuk hebben. Abovo Media werkt onder andere voor Fashioncheque, HG, Primera, Autogrill, Koopjedeal, MediaBookers, Basic-Fit en ROC van Amsterdam.

www.abovo.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie