Abovo Media werkt voor leapp
12-05-2016 10:04:00 | Door: | hits: 4752 | Tags:

Leapp, specialist in refurbishment van Apple producten, heeft Abovo Media gekozen als nieuw mediabureau. Als pionierende retailer zijn ze in een paar jaar tijd uitgegroeid van Hollandse startup naar een internationale marktleider.

Evelin Olev, media manager binnen leapp: “Wij zochten een partij die flexibel was en met ons kritisch meedacht om onze groei te kunnen versnellen. Dankzij de brede kennis van de lokale markt en aanvullende condities hebben we bewust voor Abovo gekozen.”

Remko Poggenklaas, commercieel directeur Abovo: “Leapp laat zien door met een verfrissende bedrijfsstrategie succesvol te zijn in een competitieve markt. Een mooi concept die net als ons van korte lijnen houdt. Aan ons de schone taak om leapp verder te helpen met het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen, het voelt als een mooie match.”

Leapp helpt met inmiddels 21 winkels en meer dan 150 medewerkers klanten in Nederland, België en Duitsland de slimme keuze te maken door Apple producten breed bereikbaar te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de beste service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie