Abovo Media winnaar Gouden FD Gazelle
11-11-2015 10:40:00 | Door: | hits: 4017 | Tags:

Abovo Media heeft de Gouden FD Gazelle mogen ontvangen. Tijdens de 12e editie van de verkiezing, georganiseerd door Het Financieele Dagblad, werd het bedrijf uitgeroepen tot winnaar in de categorie Groot van Noord-Holland. Met 80% omzetgroei is het reclame- en media-adviesbureau uit Hoorn het snelst groeiende bedrijf in de provincie.

Ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. In totaal zijn 123 ondernemingen in de provincie Noord-Holland uitgeroepen tot FD Gazellen, een significante groei vergeleken met de 73 van vorig jaar. Landelijk mochten 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Tijdens de landelijke finale op 10 december zal in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de Gouden Gazelle van Nederland uitgereikt worden.

De trotse eigenaren Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek: "Na drie eerdere nominaties dit keer een prachtige erkenning voor het complete team met het winnen van een Gouden FD Gazelle. Op basis van teamwork en maximale inzet voor onze klanten hebben we deze groei kunnen realiseren. Centraal staat namelijk bij ons altijd het realiseren van de doelstellingen van onze klanten. Op basis van een strategisch mediaplan zullen wij tot het uiterste gaan om in een snel wisselend medialandschap de opgestelde plannen waar te maken. Mede dankzij een ondernemende visie op media binnen ons bedrijf hebben we deze bijzondere groei kunnen doormaken. Fantastisch!”.  

Abovo Media is met 19 andere bureaus aangesloten bij de PMA. Samen beheren zij 65% van alle mediaomzet. Bovendien beschikt de PMA over belangrijke eigen onderzoekscijfers. 

www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie