Abovo Media winnaar Ondernemingsverkiezing Noord-Holland
22-05-2015 13:44:00 | Door: Ton Boom | hits: 5612 | Tags:

Abovo Media is winnaar geworden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014-2015, in de categorie MKB Groot. In een bomvolle zaal van het Haarlemse Philharmonie-theater kwam de jury 20 mei tot dit eindoordeel. De prijs is al de tweede hoofdprijs dit jaar voor Abovo; eerder dit jaar werd de West-Friesland Méérprijs gewonnen.

Tijdens de 9e editie van de Ondernemingsverkiezing kwamen ondernemers, politici en andere belanghebbenden uit de gehele provincie bijeen in de theaterzaal. In een spannend eindslot werden door presentator Rens de Jong aan Abovo Media, Triple IT en Nic. Oud, de drie finalisten, nog enkele lastige vragen gesteld. Uiteindelijk mocht De Jong het sculptuur dat bij de prijs hoort overhandigen aan Marinus Zoutendijk en Kees Verbeek, de twee oprichters van Abovo

Weinig verschil

Het verschil was klein tussen de finalisten, mede dankzij het hoge niveau van de finalisten. De onafhankelijke jury besloot op basis van zeven bedrijfscompetenties dat de prijs aan het mediabureau zou worden toegekend. Abovo Media denkt creatief mee met elke klant én staat in online reclame vooraan. Het bedrijf beschikt over een eigen innovatieteam en lanceerde in 2014 een nieuw bedrijf, MediaBookers. Dit platform maakt het mogelijk om digitaal advertenties in te boeken bij praktisch alle in Nederland beschikbare media. Het geeft ondernemers de kans onderling te vergelijken en direct online te boeken.

Reactie Kees Verbeek

"Dit is een ondernemingsprijs, die je met het hele team wint. Deze prijs winnen, binnen een zeer competitieve en bedrijvige omgeving, is een bekroning voor onze jarenlange strategie. De klant staat namelijk in alles bij ons centraal. Een bijzonder mooie erkenning en tevens een extra bevestiging om op dit pad verder te gaan richting de toekomst."

Abovo heeft een gevarieerde klantenportefeuille met namen als Action, Basic-Fit, Livera, Vakantieveilingen.nl en Attractiepark Slagharen, en is zowel regionaal, landelijk als over de grens actief.

www.abovomedia.nl
www.mediabookers.nl

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie