Adobe geeft nieuwe invulling aan PDF-creatie voor de mobiele wereld
01-06-2017 17:07:00 | Door: | hits: 2561 | Tags:

Naarmate de werkplek van de toekomst zich ontwikkelt en de digitale transformatie verder doorzet, worden wij ook steeds afhankelijker van smartphones en tablets. We willen overal en altijd kunnen werken, of het nu gaat om het digitaliseren van belastingdocumenten, het declareren van bonnetjes of het ondertekenen van een contract. Om dit mogelijk te maken zijn sterke, geïntegreerde mobiele applicaties en diensten nodig. 

Om in deze behoefte te voorzien, kondigt Adobe grote innovaties aan in Adobe Document Cloud. Document Cloud zorgt dat je consistent kunt werken met de geïntegreerde cloud-diensten en mobiele applicaties, of je nu vanaf je desktop, in een browser of op een smartphone of tablet werkt. Opmerkelijk zijn de innovaties van Adobe Sign, waarbij het gebruikersgemak weer wordt verbeterd, en Adobe Scan, een nieuwe gratis applicatie waarmee je een mobiel kunt gebruiken als scanner en tekstherkenningstool.

Abhay Parasnis, chief technology officer, Adobe: "Documenten zijn de levensader van onze samenleving. Zij bieden ons informatie uit contracten, boeken, financiële documenten en nog veel meer. De uitdaging is de kennis die zich in deze documenten bevindt te benutten en de betekenis ervan los te koppelen zodat het vervolgens gevonden, geanalyseerd en verwerkt kan worden in digitale werkstromen. Adobe Scan, dat gebuikmaakt van de intelligente diensten van Adobe Sensei, vormt een cruciale stap in de bredere innovatie die we met Adobe Document Cloud voor ogen hebben."

Adobe Scan – mogelijk gemaakt door Adobe Sensei
Transformeer je telefoon of tablet in een scan-apparaat dat automatisch teksten herkent. Leg afbeeldingen snel vast en transformeer ze naar duidelijke Adobe PDF-documenten. Adobe Scan is beschikbaar voor iOS en Adroid. Zie Adobe Scan in actie en probeer het zelf. De mogelijkheden van Adobe Scan lopen uiteen:

  • Scan alles naar kwalitatieve PDF's met je mobiele telefoon. Digitaliseer automatisch een kassabon, papieren document, visitekaartje of whiteboard of selecteer een afbeelding van je fotobibliotheek en Adobe Scan doet de rest. Dankzij de intelligentie van Adobe Sensei kan Adobe Scan grenzen herkennen, automatisch bijsnijden en vastleggen, correcties doorvoeren, schaduwen verwijderen en teksten helder en duidelijk maken.
  • Verwerk gescande teksten met de gratis automatische tekstherkenning (OCR). Maak een foto van alles waar een tekst op staat en Adobe Scan zet het automatisch om in digitale teksten die je kan selecteren, kopiëren of annoteren in Reader of Acrobat DC. De content wordt vindbaar en herbruikbaar in een beveiligde en vertrouwde Adobe PDF.
  • Haal meer uit je scans en benut de beste cloud-diensten van Adobe. Gebruik de gratis Adobe Scan applicatie en een gratis Adobe Document Cloud account om je gescande documenten automatisch online te uploaden, opslaan, delen en raadplegen. Abonnees van Acrobat DC kunnen documenten aanpassen en ordenen, handtekeningen verzamelen en nog veel meer. Scan met je telefoon en upload het naar Document Cloud om het op je laptop te bewerken en vervolgens vanaf je tablet verder te werken. Maak gebruik van de nieuwe mobiele functionaliteit in Adobe Sign, waarmee het eenvoudig wordt om documenten te ondertekenen en verzenden vanaf ieder apparaat.


Bryan Lamkin, executive vice president en general manager, Digital Media Adobe: "Adobe Scan laat op een unieke manier zien hoe je de wereld om je heen kunt vastleggen, zoals alleen Adobe dat kan. Adobe ontwikkelde PDF-creatie voor computers en met Scan doen we nu eigenlijk hetzelfde voor de huidige mobiele wereld. Nieuwe applicaties zoals Scan werken goed samen met Adobe Sign en Acrobat DC, waarmee we een moderne ervaring kunnen aanbieden die van ongekende waarde is voor onze klanten."

Adobe Sign bepaalt nieuwe industriestandaarden en levert een enorme ROI
Adobe Sign maakt het gemakkelijk om iedere taak te automatiseren, van digitale handtekeningen en goedkeuringen tot formulieren invullen en het leveren van gecertificeerde documenten. Adobe Sign zorgt voor indrukwekkende kostenbesparingen met productiviteitswinst voor klanten. Een onderzoek van Forrester Consulting toont aan dat bedrijven na drie jaar een winst van 1.8 miljoen euro behalen met een ROI van 383 procent wanneer ze Adobe Sign gebruiken. Ook zorgt het voor een aanzienlijke daling van de milieubelasting. Lees hier meer over in het onderzoek The Total Economic Impact of Adobe Sign.

Adobe legt wederom de lat hoger als het gaat om gebruikersgemak met nieuwe innovatie binnen de industrie.

  • Cloud-gebaseerde digitale handtekeningen – Eerder al beschikbaar als een preview voor klanten, biedt Adobe Sign nu 's werelds eerst cloud-gebaseerde digitale handtekening. Digitale handtekeningen, het meest geavanceerde en beveiligde type van elektronische handtekeningen, zijn nu beschikbaar in iedere browser en op ieder mobiel apparaat.
  • Cross device handtekening vastleggen – Eenvoudig een handgeschreven elektronische handtekening vastleggen is nu mogelijk, zelfs wanneer je geen touchscreen hebt. Verzend een sms naar je mobiele apparaat en log in met je vinger of stylus, rond daarna de taak af op je desktop. Met één klik wordt de digitale handtekening automatisch aan het document toegevoegd.
  • Aanpasbare email templates – Vergroot de zichtbaarheid van het merk en personaliseer klantcontact met volledige aanpasbare email templates voor het opvragen en bevestigen van handtekeningen. Geef de marketingafdeling de volledige controle om het logo, banner-afbeeldingen, op maat gemaakte berichten en andere visuele bewerkingen te gebruiken om een unieke ervaring te creëren.
  • Bedrijfsstempel – Verbeter conformiteit door deelnemers een zichtbare bedrijfsstempel aan je document of formulier toe te laten voegen. Voorbeelden zijn stempels als 'ontvangen', een bedrijfslogo of een persoonlijke stempel zoals de Hanko stempel in Japan.
  • Integratie met ServiceNow – Versnel klantenwerving en verbeter de klantenservice door Adobe Sign aan ServiceNow toe te voegen. Verstuur contracten, overeenkomsten en formulieren voor nieuwe medewerkers direct vanuit ServiceNow.


www.adobe.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie