Adverteren in connected-tv-apps door samenwerking 24i en SpotX
25-04-2017 12:00:26 | Door: | hits: 2731 | Tags:

24i, producent van internet-tv-apps, is een samenwerking aangegaan met video-adservingplatformSpotX. Door de samenwerking is 24i de eerste app-ontwikkelaar in Nederland die adverteermogelijkheden voor connected-tv biedt. 24i en SpotX spelen hiermee in op de behoefte van uitgevers en broadcasters om interactieve advertenties, realtime en uniek, voor connected tv beschikbaar te maken.

De toenemende vraag naar interactieve advertenties is een reactie op de extreme stijging van het aantal huishoudens met een connected tv.

Martijn van Horssen, CEO van 24i: “Alleen al in 2016 is het aantal Nederlandse huishoudens met een connected tv naar 37 procent gestegen. Het is dan ook niet zo vreemd dat wij in het afgelopen jaar in toenemende mate van onze klanten, de grote broadcasters in Nederland, vragen kregen over advertentiemogelijkheden in hun app. Door de samenwerking met SpotX kunnen wij nu aan deze behoefte voldoen en is het mogelijk om advertenties op programmatic wijze in de apps te vertonen. Hierdoor leveren we interactieve advertenties voor tv, realtime en met een unieke identifier, zodat de kijker niet vijfmaal dezelfde advertentie te zien krijgt.”

SpotX is het eerste videoadvertentieplatform in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de digitale advertentiemarkt voor televisiereclame.

Elwin Gastelaars, MD van SpotX: “Na onze samenwerking met Roku, de Amerikaanse digitale mediaspeler voor over-the-top content, was het een logische stap om soortgelijke samenwerkingen ook in Nederland aan te gaan. In 24i vonden wij de ideale partner. Niet alleen bedienen we dezelfde opdrachtgevers zoals STER, RTL en Branddeli, maar we delen ook dezelfde visie en strategie om in de komende jaren het televisiescherm volledig programmatic te ontsluiten.”

www.24i.com
www.spotx.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie