[Startups] Airbridge Equity Partners investeert in Join
13-12-2017 11:15:00 | Door: | hits: 5873 | Tags:

Het influencermarketingplatform Join heeft een investering opgehaald bij Airbridge Equity Partners. Met de kapitaalinjectie wil het bedrijf de Europese markt veroveren en de artificial intelligence die aan het platform ten grondslag ligt verder doorontwikkelen. Join is nu nog vooral actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, maar heeft uitbreidingsplannen.

Paolo Martorino, oprichter en CEO van Join: “Om onze sterke positie te behouden, moeten we voorop blijven lopen. Met deze investering kunnen we sneller stappen zetten over de grens. Zo kan Join een leidende rol innemen op het gebied van influencer marketing in heel Europa.”

Het nieuwe kapitaal wordt gebruikt om het team uit te breiden, sneller merken en influencers aan te haken, en op hoge snelheid technologische innovaties toe te passen, waaronder AI.

Edwin Knip, CTO bij Join: “Met dit groeikapitaal kunnen we op nog grotere schaal innoveren en inzetten op data-integratie en AI. Zo kunnen we niet alleen ons platform optimaal laten werken, maar ook steeds sneller nieuwe technieken toepassen. Straks kunnen we via machine learning ook de persoonlijkheid en stijl van influencers leren kennen en integraties maken met visual searching.”

Airbridge Equity Partners is een investeerder met internationale expertise op het gebied van investeringen en management in digital marketing, marketplaces, SaaS, technologie en e-commerce.

www.join.marketing

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie