Albert Heijn introduceert AH to go-app
15-02-2017 12:32:14 | Door: | hits: 4275 | Tags:

Met de AH to go-app kunnen klanten op elk moment van de dag exclusieve deals krijgen. Zo ontvangen ze 's ochtends een breakfast deal en om 12.00 uur een lunch deal. Ook kunnen klanten met de app sparen voor gratis producten. 

De app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of te activeren. Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment, een voor de spaarkaarten en een voor (eet)inspiratie en tips. In de app zit een klantkaart die bij de (zelfscan)kassa gescand wordt om gebruik te maken van de korting of spaarkaart. Klanten kunnen via de app ook de dichtstbijzijnde AH to go vinden.

Deals op je mobiel

Per dag krijgen klanten meerdere deals die aansluiten op het tijdstip van de dag. Bijvoorbeeld de evening deal vanaf 17.00 uur ‘s middags met korting op diverse producten als maaltijdsalades en iets te drinken. De deal kan geactiveerd worden door de deal-kaart omlaag te slepen en de klantkaart te scannen bij het afrekenen.

Eerste kop koffie gratis

Naast de deals zitten er verschillende spaarkaarten in de AH to go-app. Klanten kunnen sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, Coca-Cola, Naked smoothies en Nutisal nootjes. Elke keer als ze deze producten kopen en hun klantkaart scannen, komt er automatisch een spaarpunt bij. Bij een volle spaarkaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.

De app is in samenwerking met een aantal vaste leveranciers ontwikkeld en eerst uitgebreid getest door medewerkers. Als welkomstcadeautje krijgen klanten die de app downloaden een gratis kopje koffie of thee.

www.ah.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie