Albert Heijn lanceert Efteling-app
10-02-2017 10:17:00 | Door: | hits: 5709 | Tags:

Van 13 tot 26 februari kan er weer gespaard worden voor korting op Eftelingkaartjes. Nieuw dit jaar is dat klanten de Efteling thuis kunnen beleven door middel van augmented reality. Speciaal voor Albert Heijn en Efteling is een Albert Heijn-Efteling-app ontwikkeld waarin klanten zeven Efteling-verhalen in AR kunnen beleven. 

Beleef de Efteling via de AH-Efteling app

In de app, geschikt voor zowel iOS als Android apparaten, staat Efteling-content centraal. Door het scannen van een Eftelingzegel kunnen kinderen, en natuurlijk ook volwassenen, met AR zeven verschillende Efteling-verhalen tot leven brengen. De verhalen kunnen overal beleefd worden, met vriendjes rond de keukentafel of als voorleesverhaal voor het slapen gaan. Ook kunnen ze door middel van de 360º functie twee spannende achtbanen alvast thuis beleven. De app is vanaf zaterdag 11 februari beschikbaar. In elk Efteling-verhaal komt de hoofdpersoon in AR tot leven die de kijker meeneemt in zijn/haar bijzondere verhaal.

Met korting naar de Efteling

Bij elke vijf euro aan boodschappen krijgt de klant een zegel. Met vier zegels heb je een volle spaarkaart en ontvang je 10 euro korting op een Efteling ticket. Inleveren kan tot en met 11 juni bij de kassa van Albert Heijn. 

www.ah.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie