Alcatel kiest Deepr voor PR en social media
31-01-2017 13:53:03 | Door: Max Vlugt | hits: 2868 | Tags:

Alcatel, onderdeel van TCL Communication, heeft Deepr, het zusje van PR-bedrijf Whizpr, geselecteerd voor advies op het gebied van PR en social media. Naast het verbreden van het pers- en influencer-netwerk, gaat Deepr Alcatel ondersteunen bij campagne- en merkpositioneringsactiviteiten.  

Thomas Rodrigues, Marketing Manager Benelux bij Alcatel: "We zien Deepr als het uitgelezen bureau om onze merkpropositie nog verder uit te bouwen. We zoeken naar een bureau dat verder kijkt dan traditionele PR. Wij zien in Deepr het bureau dat echt de kansen pakt om geïntegreerde campagnes vorm te geven, zodat we onze doelgroepen via diverse kanalen, zowel on- als offline bereiken."

Willemijn Vader, mede-eigenaar van Deepr: "Alcatel is een mooi merk om voor aan de slag te gaan. Het is de nummer vier aanbieder van mobiele telefoons in Nederland. Er ligt in onze regio een mooie uitdaging om te groeien en de merknaam van het bedrijf verder te verstevigen. We zijn blij met deze aanwinst voor ons klantportfolio."

Het Alcatel-team bij Deepr bestaat uit Renée Rijken en Christine Verspui. Creatief directeur van Deepr, Willemijn Vader, is eindverantwoordelijk voor het account.

www.deepr.nl
www.alcatel-mobile.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie