Amstel introduceert Amstel Ongefilterd
23-01-2017 11:33:00 | Door: | hits: 2349 | Tags:

Amstel introduceert Amstel Ongefilterd, de pilsener zoals onze brouwers het proeven: recht uit de lagertank. Amstel Ongefilterd is natuurlijk troebel en heeft een volle, zachte smaak. Bierliefhebbers krijgen de primeur tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2017 waar de brouwer het bier voor het eerst presenteert.

In 1870 richtten Charles de Pesters en Johannes van Marwijk Kooy de Amstel Brouwerij op. Deze twee vrienden stonden aan de basis van de kwaliteit, smaak én het volle karakter van ons Amstel Bier. Amstel wordt volmout, met extra geurige hop en veel passie gebrouwen. Voor Amstel Ongefilterd worden precies dezelfde ingrediënten gebruikt als voor het Amstel pils, het brouwproces is echter anders. Een gedeelte van de gist blijft in het pils achter, wat resulteert in een natuurlijk troebel pils met een volle, zachte smaak.

Bram Westenbrink, Marketing Directeur Amstel Bier: “Bij Amstel brouwen we al meer dan 145 jaar geweldig bier, in diverse varianten voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden. Pils is veruit het grootste biersegment in Nederland en heeft een rijke historie. Met vernieuwende initatieven als Amstel Ongefilterd laten we zien dat ook in de pilswereld nog veel te ontdekken valt. Het is de pilsener zoals onze brouwers het proeven. Amstel Ongefilterd behoudt het frisse, doordrinkbare karakter van pils, maar is een bijzondere en verrassende variatie.” 

www.amstel.nl    
vriendenvanamstel.pr.co

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie