Amstel nieuwe bierpartner van NAC
12-07-2017 07:31:00 | Door: | hits: 3209 | Tags:

NAC Breda heeft in Amstel een nieuwe bierpartner gevonden. Beide partijen hebben met ingang van 1 januari 2018 een contract getekend voor de komende vijf jaar.

Gedurende deze periode zal bij alle thuiswedstrijden van NAC door het gehele Rat Verlegh Stadion Amstel bier worden geschonken.

Op de eigen site laat NAC weten: "Het aflopende contract van huidige bierpartner Bavaria heeft NAC de mogelijkheid gegeven om deze belangrijke propositie onder de loep te nemen en opnieuw positie te bepalen in de markt.”

“…Aangezien NAC de emotie van de supporters rondom het bier bij onze wedstrijden goed kent, is er gekozen om een zorgvuldige tenderprocedure uit te zetten. In de tenderprocedure zijn meerdere kaders opgesteld en deze zijn ingedeeld naar de mate van belang voor NAC.”

“Het vergroten van de inkomsten voor de club en goede leveringsvoorwaarden waren hierin belangrijk, waarbij NAC ook veel waarde hecht aan een mooi en kwalitatief biermerk voor de supporters.”

“In Amstel heeft NAC een partner gevonden die veel ervaring en affiniteit heeft met voetbal. Zo is Amstel sinds 1995 hoofdsponsor van de KNVB beker, betrokken bij verschillende eredivisieclubs en het meest geschonken bier bij amateurvoetbalverenigingen."

Algemeen Directeur Justin Goetzee: "Wij kennen de emotie van onze supporters rondom het bier dat wij schenken en zijn daarom, ook in overleg met NHG Horeca Groep, erg secuur te werk gegaan in onze zoektocht naar een geschikte partner op dit gebied. In een zorgvuldige tenderprocedure hebben uiteindelijk drie partijen gestreden om de bierleverancier van NAC te worden. Als je alle kaders uit de tendermatrix bij elkaar optelt, dan is Amstel daarin uiteindelijk als beste naar voren gekomen. Met name de ervaring, kwaliteit en ambitie van Amstel spreekt ons enorm aan. Wij zijn trots dat een merk als Amstel voor NAC kiest en kijken uit naar een mooie periode van groei."

Ben de Putter, regiodirecteur Amstel: "Wij zijn ontzettend trots op de 5-jarige samenwerking die wij aangaan met NAC, een hele mooie club met een enorme groep trouwe supporters. We zullen in de komende jaren de supporters Amstel bier schenken en er alles aan doen om bij te dragen aan de toch al unieke beleving van het welbekende Avondje NAC. Wij kijken uit naar onze samenwerking en wensen NAC een mooi seizoen in de Eredivisie toe, waarbij we via deze weg NAC nogmaals willen feliciteren met deze promotie!”

Met de keuze voor Amstel komt er een einde aan de jarenlange samenwerking van NAC met Bavaria.

Justin Goetzee daarover: "In de kaders van de tenderprocedure is ook loyaliteit in de richting van NAC een belangrijk onderdeel geweest. Daar scoorde Bavaria na de afgelopen jaren natuurlijk goed op. Ook in moeilijke tijden heeft Bavaria NAC altijd gesteund. Het verhogen van het sponsorbedrag na de degradatie is daar een mooi voorbeeld van. Echter is het voor ons ook van belang om verder door te bouwen en onze horizon te verbreden. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om in te gaan op een ander voorstel. Ik wil via deze weg Bavaria bedanken voor de geweldige samenwerking van de afgelopen jaren en hun steun op meerdere vlakken.”

www.amstel.nl

www.nac.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie