Amsterdam voert JA-sticker in
23-11-2017 09:37:27 | Door: | hits: 3537 | Tags:

Volgens planning van de gemeente Amsterdam ontvangen per 1 januari 2018 alleen Amsterdammers met een JA-sticker op de brievenbus nog ongeadresseerde folders en flyers. Liefhebbers van voordeel, aanbiedingen en reclamefolders kunnen deze JA-sticker plakken om het vertrouwde volledige huis-aan-huis folderpakket te blijven ontvangen.

Amsterdammers die alleen hun favoriete folders in de bus willen hebben, kunnen zich hiervoor aanmelden op Folderkiezer.nl. Nadat zij hier hun voorkeur hebben aangegeven krijgen ze wekelijks een gratis, gepersonaliseerd en geadresseerd folderpakket met alleen hun favoriete folders in de brievenbus. Op elk gewenst moment is de selectie aan te passen. De folders van een groot aantal bekende winkels zijn op Folderkiezer.nl te vinden. De consument kan ook aangeven samples of andere verrassingen te willen ontvangen. Op de website kan de consument checken of Spotta al op haar adres bezorgt. Inschrijven kan sowieso; het bezorggebied breidt zich snel uit.

Optimaal bereik voor adverteerders

Met een breed pallet aan mogelijkheden wil Spotta het bereik voor haar adverteerders blijven garanderen. Van het verspreiden van folders en flyers in het reguliere huis-aan-huis pakket, deelname aan het geadresseerde Folderkiezer pakket tot het plaatsen van reclamefolders en aanbiedingen op Spotta.nl en de Spotta app. De inzet van data-analyse, segmentatietechnieken en dynamische digitale content draagt tevens bij aan een kwalitatief bereik.

JA-sticker 

Vandaag start de campagne Zetjebrievenbusopgroen. Met deze campagne en op de gelijknamige website informeert branchevereniging MailDB de Amsterdammers over het waarom van de JA-sticker en hoe deze aan te vragen. De huidige ontvangers van de bekende folderpakketten krijgen de sticker gratis via hun pakket aangeboden. En ook via tal van winkeliers worden de komende maanden gratis JA-stickers verspreid.

www.spotta.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie