Anna Maria Kooistra en Marieke Wijnmaalen vormen directie Media Tornado
01-12-2016 11:50:42 | Door: Katja Brokke | hits: 2434 | Tags:

Vanaf 2017 vormen Anna Maria Kooistra en Marieke Wijnmaalen de nieuwe directie van pr-bureau Media Tornado. Zij nemen het stokje over van Yvette Hes, die naar Zuid-Afrika is geëmigreerd. Media Tornado werkt sinds 2008 binnen de entertainmentbranche en heeft een internationale klantenportefeuille. Kooistra en Wijnmaalen zijn respectievelijk sinds 2009 en 2010 bij Media Tornado in dienst als communicatieadviseur. 

Kooistra en Wijnmaalen: “Wij zijn ontzettend trots op deze volgende stap in onze carrière. We nemen vol vertrouwen het spreekwoordelijke stokje van Yvette over en blijven samen met ons team verder bouwen om het beste pr-bureau voor de entertainmentbranche te zijn.”

Hes: “Na ruim 15 jaar een pr-bureau gerund te hebben, start ik een nieuw avontuur op het continent waar ik mijn hart aan verloren heb: Afrika. Samen met mijn partner starten wij in Hoedspruit, Zuid-Afrika, een bed & breakfast en hoop ik onze gasten de liefde voor Afrika over te brengen. Ik laat met veel vertrouwen Media Tornado achter in de kundige handen van deze twee gepassioneerde pr-professionals.”

www.mediatornado.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie