Anna Nooshin en Monica Geuze zoenend op cover LINDA.meiden
05-09-2017 22:14:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 12507 | Tags:

In de nieuwe LINDA.meiden draait het om gewoon jezelf kunnen zijn. In dit nummer steken onder meer Anna Nooshin, Monica Geuze, Rens Kroes en vlogster Ruba Zai een figuurlijke middelvinger op naar vooroordelen, hokjes denken en online haters.

Anna en Monica schitteren in deze editie in een sexy fotoshoot waarbij ze bewust intiem met elkaar zijn, omdat beide dames staan voor ‘alles is liefde’. Het idee achter de shoot is dat seksuele geaardheid geen discussie zou moeten zijn. In het begeleidende interview praten beide influencers ook over de nodige kritiek die ze online over zich heen krijgen (Monica: “Zodra ik een foto in bikini post, krijg ik meteen woorden als sletterig in mijn reacties.”) en de vooroordelen die er over hen bestaan (Anna: “Mensen die mij alleen van tv kennen denken vaak dat ik onsympathiek ben”).


Ook Rens Kroes, die singer-songwriter Lucas Hamming interviewt, vertelt in dit nummer over de backlash van influencer zijn en hoe ze daarmee omgaat. Om een eind te maken aan hokjes denken, laat Rens in haar fotoshoot zien dat ze echt wel een rock-‘n-roll randje heeft en niet in één hokje te plaatsen is. De Rotterdamse vlogster Ruba Zai, het gezicht van Dolce & Gabbana’s ramadancampagne, laat in de modeshoot van LINDA.meiden zien dat je trouw kan blijven aan je eigen overtuigingen en geloof en geen compromissen hoeft te sluiten om er hip en stylish bij te lopen.

In deze LINDA.meiden ook nog extreem getatoeëerde vrouwen, hetero- en bi mannen die make-up dragen, zes meiden over het taboe rondom abortus, Nederlands grootste YouTube-ster MeisjeDjamila en acteur Yannick Jozefzoon.

www.lindanieuws.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie