BCC gaat partnership aan met bol.com
22-09-2017 14:06:00 | Door: | hits: 5107 | Tags:

BCC start met de verkoop van groot-en klein huishoudelijke artikelen en televisies via bol.com. Op de korte termijn zal dit assortiment uitgebreid worden met andere categorieën. BCC verwacht in de toekomst ook aanvullende services te kunnen leveren aan de klanten van bol.com.

BCC sluit via bol.com een extra verkoopkanaal aan, waarmee ruim 7,5 miljoen potentiele klanten bereikt worden en de online verkopen van BCC nog harder zullen groeien. De aankoop en betaling verlopen via bol.com, BCC verzorgt zelf de bezorging.

Optimaliseren customer journey

Herman Bramer, algemeen directeur bij BCC: “Bol.com is al jaren de meest geliefde online retailer van Nederland. Niemand kan in zijn eentje in alles de beste zijn, met deze samenwerking verbinden we de e-commerce kracht van bol.com met de fysieke wereld van BCC. Onze expertise in consumentenelektronica en ons winkelnetwerk maken dat we samen de beste invulling kunnen geven aan de customer journey in ons marktsegment in Nederland. We starten in de loop van volgende week met het aanbieden van ons assortiment via bol.com en kijken met elkaar naar de mogelijkheden om in de toekomst samen extra services aan te bieden. Daarbij wordt uiteraard gedacht aan onze installatie en service thuis maar bijvoorbeeld ook aan service/retouren en reparatie vanuit onze fysieke winkels. Dat alles middels de expertise en ervaring in onze winkels gecombineerd met de e-commerce expertise van bol.com”.

Huub Vermeulen, algemeen directeur bij bol.com: “We zijn heel enthousiast dat BCC met ons een partnership aangaat, want we zijn ervan overtuigd dat samenwerken vandaag de dag het succes vormt voor retail. Je kunt elkaar versterken door expertises en kennis samen te voegen. We zien het dan ook als een grote toegevoegde waarde dat we de specialistische kennis van de BCC verkopers en retour- en reparatie mogelijkheden in de BCC winkels aan kunnen bieden aan onze klanten. En met wellicht in de toekomst een uitbreiding van onze samenwerking in die services. Inmiddels verloopt 1 op de 3 bestellingen bij bol.com via onze partners, dus we verwachten dat deze samenwerking ook mooie kansen biedt voor de groei van BCC.”

www.bcc.n    
www.bol.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie