Barbara Mulder CEO Burson-Marsteller Nederland
01-06-2017 11:14:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5524 | Tags:

Burson-Marsteller maakt bekend dat Barbara Mulder met ingang van 15 juni is benoemd tot CEO van Burson-Marsteller Nederland. Zij volgt Johan Nijlaan op. Mulder trad in januari 2016 in dienst bij Burson-Marsteller als Senior Director.

Mulder heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in corporate communicatie, crisiscommunicatie en public affairs en ontwikkelde en implementeerde zowel aan klant- als bureauzijde campagnes op het gebied van reputatiemanagement, communicatie en thought leadership. Zij is een gewaardeerd boardroomadviseur in crisissituaties en bij fusies en overnames.

Ramiro Prudencio, CEO van Burson-Marsteller EMEA: “Ik ben heel blij dat Barbara deze rol gaat oppakken en ik kijk uit naar de groei van Burson-Marsteller in Nederland onder haar leiding. Barbara is een uitstekend voorbeeld van het talent dat wij in onze organisatie hebben. Ik dank ook Johan voor alles wat hij voor Burson-Marsteller heeft gedaan en ik wens hem een mooie toekomst”.

Mulder: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe rol. We hebben een slim, getalenteerd en toegewijd team dat de allerbeste resultaten voor onze klanten nastreeft - een uitstekend uitgangspunt om onze impact in Nederland te vergroten. Het opbouwen van waardevolle relaties met onze klanten en partners blijft natuurlijk speerpunt in onze aanpak. Daarnaast vernieuwt ons aanbod zich voortdurend doordat we nieuwe kanalen en nieuwe producten aan ons pakket toevoegen. Zo blijven we doen waar we goed in zijn: op basis van een divers en up-to-date dienstenpakket onze klanten helpen om hun strategische doelstellingen te bereiken.”

www.burson-marsteller.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie