Bart van Wanrooij Managing Director Move
03-08-2017 09:05:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2673 | Tags:

 

Van Wanrooij is voormalig Creative Director van MSLGroup (Publicis Groupe) en wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het team van MOVE. MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Beide partijen hebben de ambitie om de expertise van MOVE verder uit te bouwen en de organisatie te verstevigen. Na de uitbreiding van het team van experts is nu ook de directeurspositie ingevuld.

Wouter Boits van The Oval Office: "We zien in Bart een manager met inhoud, iemand met ruime ervaring op het gebied van communicatie én een voorliefde voor events en activaties. Dat maakt van hem de juiste man op de juiste plaats."

Bart van Wanrooij: "Na bijna 10 jaar binnen de Publicis Groupe te hebben gewerkt voor opdrachtgevers als Randstad, Rabobank en Airbnb in binnen- en buitenland, voelt de overstap naar MOVE voor mij als heel natuurlijk. Hier komen mijn passies live experiences en strategische communicatie perfect samen. Door integraal na te denken over merkbeleving, van digitaal tot live en van print tot pr, raak je mensen op alle niveaus; emotioneel, rationeel en sociaal. Dat is een enorme meerwaarde voor merken."

Victor Neyndorff blijft als zelfstandig strateeg aan MOVE verbonden. Neyndorff zal zich als zelfstandig consultant, binnen MOVE en daarbuiten, richten op events waarbij een duidelijke ROI op basis van verander- of gedrags doelstelling geldt. Daarnaast blijft hij op zijn bekende stijl workshops, brainstorms en coachingsessies leiden en geeft hij  speeches over verandering en ROI.

www.howtomove.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie