Bastiaan van Schaik adjunct-hoofdredacteur Libelle Daily en Libelle TV
22-11-2016 11:59:47 | Door: Katja Brokke | hits: 5183 | Tags:

Libelle heeft Bastiaan van Schaik aangesteld als adjunct-hoofdredacteur van Libelle online. Van Schaik werkte als hoofdredacteur, presentator, vlogger en Creative Director voor onder andere Jackie Magazine, Stylist van de Sterren, LINDA.tv en Avant Garde. Daarnaast was hij de afgelopen jaren zelfstandig ondernemer, consultant en verantwoordelijk voor zijn eigen lifestylewebsite. Bij Libelle wordt Van Schaik verantwoordelijk voor de content van Libelle Daily en Libelle TV.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle: "Met de komst van Bastiaan van Schaik krijgt de digitale transformatie en de focus op lifestyle van het grootste vrouwenmediamerk van Nederland een compleet nieuwe impuls. Samen met hem als autoriteit en smaakmaker, hopen we het succes van Libelle Daily en Libelle TV nog verder uit te bouwen en te versnellen."

Van Schaik: "Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Libelle. Met mijn ervaring online en op het gebied van lifestyle zie ik nog heel veel kansen voor Libelle online. Daarom kijk ik met veel vertrouwen uit naar het verder ontwikkelen van Libelle Daily en Libelle TV samen met het team van Libelle."

www.libelle.nl
www.libelletv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie