Beautiful Minds aan de slag voor ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
29-05-2018 16:42:41 | Door: | hits: 3557 | Tags:

Na een uitvoerig pitchtraject heeft NHN besloten alle communicatiewerkzaamheden voor de komende drie jaar bij Beautiful Minds onder te brengen.
Hiermee gaat het uit Amsterdam-Noord afkomstige designbureau zijn elfde samenwerkingsjaar in met het in Alkmaar gevestigde ontwikkelingsbedrijf.

Marieke Endert, projectleider communicatie van NHN en medeverantwoordelijk voor de selectieprocedure: "Wij hebben voor Beautiful Minds als designbureau gekozen, omdat zij goed weten hoe zij onze organisatie herkenbaar en doelgericht in beeld kunnen brengen. Maar ook omdat ze een goede sparringpartner zijn, die met ons meedenken bij het inzetten van de juiste communicatiemiddelen op het juiste moment."

Majella van Raalte, Creative Director en partner bij Beautiful Minds: "Wij zien het grote potentieel van de regio Noord-Holland Noord. De afgelopen jaren hebben wij met veel innovatieve en inspirerende bedrijven uit de regio gesproken die wij namens NHN in de spotlights mochten zetten en zijn trots dat wij dit mogen blijven doen."

De gegunde opdracht zal van 2018 tot en met 2020 lopen met een optie op verlenging.

www.beautifulmindsamsterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie