Bijna veertig procent van de Nederlandse vrouwen gaat vreemd
05-07-2019 12:11:50 | Door: | hits: 4447 | Tags:

Een groot seksonderzoek van online magazine Franska.nl onder meer dan 2400 respondenten wijst uit dat er genoeg te beleven valt tussen de lakens. Zo geven vrouwelijke veertigplussers hun seksleven een bovengemiddeld cijfer, met een 8,5 zijn ze zeer tevreden over de vrijerige activiteiten in hun leven.

Toch mist bijna veertig procent van de vrouwen spanning in de relatie, want 37,5 procent is weleens een of meerdere keren vreemdgegaan. Misschien ligt het wel aan het feit dat maar 49,6 procent van de vrouwen bij het vrijen altijd een orgasme krijgt. 

Nog meer interessante uitkomsten van Franska's Grote Seksonderzoek zijn:

- Vrouwen boven de veertig faken minder vaak een orgasme dan vroeger (43,1 procent heeft trouwens zelfs nog nooit een hoogtepunt gefaked).
- Ook genieten de vrouwen meer van een goede vrijpartij. Dit is geen incidentele gebeurtenis, want 49,9 procent van de vrouwen tussen de 40 en 60 jaar heeft minimaal één keer per week seks.
- Vergeet de missionaris, met 33,5 procent is doggystyle het favoriete standje onder 40-plussers.
- Vroeger werd er in 20 procent van de gevallen nog weleens een hoogtepunt gefaked. 
- 68,5 procent van de Nederlanders heeft weleens seks op een spannende plek. Voornamelijk in de natuur (43,8%), in de auto (20,4%) of in de keuken (7,6%).

www.franska.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie