BinckBank en Team Sunweb bundelen krachten
05-07-2019 11:56:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2427 | Tags:

BinckBank versterkt haar band met het wielrennen en investeert verder in de elk jaar populairder wordende sport. BinckBank start een exclusief partnership met Team Sunweb.

Binnen de partnerovereenkomst gaat BinckBank Team Sunweb ook actief bijstaan bij de financiële begeleiding van alle renners, waaronder het WorldTour heren en WorldTour dames en Development programma. Met toppers zoals Tom Dumoulin, Michael Matthews, Jan Bakelants en vele aanstormende talenten behoort Team Sunweb tot de allersterkste formaties in het wielercircuit.

Financiële expertise

Jon Thissen, directeur Marketing & Sales BinckBank: "Een belangrijke en mooie nieuwe stap. Waardoor we niet alleen de wielersport verder ondersteunen, maar ook op een mooie manier met onze eigen financiële expertise kunnen samenwerken met het team en daarmee onze toegevoegde waarde hebben in het opleiden van moderne toprenners.” 

BinckBank zal als officiële partner toetreden tot Team Sunweb en vanaf dan ook een actieve rol spelen in het Team Sunweb Keep Challenging Center, de opleidingscampus in Sittard waar talenten zich verder kunnen ontwikkelen.

De strategische samenwerking met Team Sunweb onderstreept de bijzondere band met de wielersport. Deze sluit qua mentaliteit goed aan bij de bank en haar beleggende klanten, waar ambitie, initiatief en het streven naar (financiële) onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 2017 is de bank partner en naamgever van de BinckBank Tour, de grootste wielerronde van België en Nederland die op 12 augustus voor de derde keer van start gaat. Daarnaast worden meerdere eendaagse evenementen de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic ondersteund.

www.binck.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie