Binnen vier weken tweede druk debuutroman Julie van Mol
06-06-2017 17:24:12 | Door: | hits: 4750 | Tags:

Zaterdag 15 april 2017 verscheen bij Uitgeverij Palmslag het debuut van Julie van Mol: Sterker door strijd.Nu is er een tweede druk van deze roman, die je tien jaar terugbrengt in de tijd, met Rotterdamse geschiedenisfeitjes en weetjes. Ook informatie over Utrecht, Nijmegen en Amsterdam is erin verpakt. Samen vormen zij het stedelijk decor in deze roman.

Het boek

Sterker door strijd brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis en er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet. Een compleet andere tijd dan nu.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad. Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?

De auteur

Julie van Mol woont in Rotterdam en werkt als freelancer in marketing en communicatie. in 2014 voltooide ze de postdoctorale opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap aan Beeckestijn Business School. Vanaf haar tiende schreef ze in dagboeken, daarna voor haar werk. In 2005 durfde ze het aan om op Hyves verhalen te publiceren en werd zo een van de bekendste bloggers. Aan Sterker door strijd begon ze in 2007. Ze liep vertraging op doordat ze als freelancer moest zien om te gaan met de economische crisis, die haar later juist inspiratie bracht.

Sterker door strijd is te koop bij offline en online boekhandels, zoals Bol.com.

www.julievanmol.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie