Boomsma Dry Gin wint op The World Design Awards
05-04-2017 11:56:00 | Door: | hits: 4294 | Tags:

Oer-Friesch familiebedrijf Boomsma is internationaal bekroond tijdens The World Design Awards, onderdeel van The World Drinks Awards. De categorieën taste en design werden op 30 maart 2017 uitgereikt tijdens de World Drinks Presentation in het prestigieuze Waldorf Hilton Hotel in Londen. Boomsma Dry Gin wint mondiale prijzen in twee categorieën: World’s Best Gin Design en World’s Best Drink Design.

Chantoine en Saskia Boomsma: "We voelen ons enorm vereerd met deze prijs. Met het ontwerp van de fles zijn we tot het uiterste gegaan binnen de mogelijkheden die je hebt met glazen flessen. Voor ons is het winnen van de World Drinks Design Awards een absoluut hoogtepunt en hopelijk een sterke impuls voor onze internationale expansie."

De vierkante fles met het eigenzinnige logo is een knipoog naar de jaren 20 en 30 en symboliseert de rijke geschiedenis van het familiebedrijf.

Over Boomsma Distilleerderij

Boomsma Distilleerderij werd in 1883 opgericht in Leeuwarden, dus zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma Oud Friesche Beerenburger op tafel. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken, waaronder Glen Talloch Whisky, Esbjærg Vodka en Old Captain Rum. Boomsma is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf en wordt geleid door de vijfde generatie.

www.boomsma.frl
www.worldginawards.com/winner/Gin/2017/design

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

www.boomsma.frl