Boyband Continuum laat fans liefde verklaren in online video
10-02-2017 14:30:00 | Door: Arjen Westra | hits: 3163 | Tags:

Continuum, de gloednieuwe online popsensatie die momenteel het internet verovert, geeft hun duizenden jonge fans een speciale manier om hun geliefde te verrassen tijdens Valentijn. De boyband, onder andere bekend van hun optreden in RTL Late Night, zal de fans centraal zetten in hun Valentijnsvideo en hun liefdesboodschappen toevoegen aan hun videoclip.

Met de videoclip wil de band iets terug doen voor hun toegewijde fans van over de hele wereld. De groep is samengesteld uit vier leden uit alle hoeken van de wereld, maar ze hebben elkaar nog nooit in levenden lijve ontmoet. Om dit te bereiken moeten ze eerst 400.000 online fans verzamelen. Zo ligt het lot van deze boyband voor het eerst volledig in handen van een wereldwijd publiek. Op dit moment lijkt de ontmoeting van de jongens al deze zomer plaats te vinden. Na de start in december groeien ze snel en hebben ze al bijna 100.000 fans, 25% van het totaal, verzameld op YouTube en Facebook.

Naast de Nederlandse Sami bestaat de groep uit Joey (VS), Sheffo (Italië) en Jayden (Australië). Individueel zijn de jongens al wereldwijd bekend op social media en staan nu te popelen om met Continuum hun muzikale dromen waar te maken. Wanneer hun eerste grote doel bereikt is, begint de weg naar de top als boyband. Met de muziekvideo die speciaal wordt gemaakt voor Valentijn, hoopt de band een stapje dichterbij te komen.

Continuum is het geesteskind van mediabedrijven en Tiny Riot! (de Nederlandse digitale tak van de wereldwijde content producent FremantleMedia). Tot 13 februari staan alle lijnen open voor fans om hun korte Valentijnsboodschap in te sturen via Facebook, Instagram, email en WhatsApp.

www.zoomin.tv

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie