Brand New Live lanceert Brand New Live Events
17-07-2017 11:48:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3642 | Tags:

Entertainmentmarketingbureau Brand New Live zet een zelfstandig eventlabel in de markt: Brand New Live Events. Het eventbureau met nieuwe mensen en een nieuwe werkwijze is het antwoord op de groeiende vraag naar bedrijfsevenementen.

Brand New Live Events gaat zich enerzijds toeleggen op het creëren, produceren en meetbaar maken van diverse soorten evenementen zoals B2B-events, launchevents, persevents, personeelsfeesten, awardshows en publieksevenementen. Daarnaast zal Brand New Live Events eigen event-formules in de markt zetten die worden ontwikkeld in samenwerking met partners (van virtual reality tot mvo).

Chris Havinga, eigenaar en directeur van Brand New Live: “Wij hebben de afgelopen jaren voor onze vaste bureauklanten honderden evenementen ontworpen en geproduceerd. Door de toenemende vraag van nieuwe opdrachtgevers naar de event-expertise hebben we besloten om Events als zelfstandig label in de markt te positioneren. Natuurlijk kan Brand New Live Events altijd rekenen op de marketing- en mediaspecialisten binnen moederbedrijf Brand New Live. Bovendien zullen wij op korte termijn een aantal interessante samenwerkingen bekendmaken.”

Een van de nieuwe gezichten binnen Brand New Live Events is Jamel van Laarhoven. Hij is aangetrokken als manager van het nieuwe label. De afgelopen 10 jaar werkte Jamel bij gespecialiseerde eventbureaus, waar hij eindverantwoordelijk was voor events en beurzen.

www.brandnewliveevents.nl
www.brandnewlive.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie