Brego Keller in de leiding van Publicis Groupe Nederland
02-10-2019 11:19:00 | Door: David de Jong | hits: 5431 | Tags:

Publicis Groupe Benelux heeft Brego Keller per 1 oktober 2019 benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Publicis Groupe Nederland. Als COO geeft hij leiding aan de Nederlandse operatie van Publicis Groupe met de bijbehorende bureaumerken. De komst van Brego Keller is onderdeel van een strategische reorganisatie, waarin de volgende fase van Publicis Power of One strategie wordt geïmplementeerd. Brego Keller was tot voor kort CEO bij Universal Media.

De organisatie wordt volledig gestructureerd rondom de klanten van Publicis Groupe. Dit betekent dat klanten vanuit de organisatie worden bediend door één client lead. Deze heeft het mandaat over verschillende bureaumerken en competenties om zo de beste experts in te schakelen voor de klant. Verder wordt de organisatie van alle bureaumerken ingericht rondom zes transformatiecompetenties op het gebied van marketing: Creatie, Media, Influence, Data, Commerce en Productie.

Jacco ter Schegget, CEO Publicis Groupe Benelux: "Brego is de aangewezen persoon om Publicis Groupe in Nederland te gaan leiden. Met zijn ruime ervaring en kennis van media, reclame en digital is hij de moderne leider die we nodig hebben voor onze klanten en medewerkers. Met de nieuwe structuur en benoemingen zijn we flexibel in alle opzichten. Onze klanten profiteren hier maximaal van. Daarnaast is Brego gewoon een prettig en nuchter mens. Ik kijk daarom uit naar een intensieve samenwerking met hem."

Brego Keller: "Het is een geweldige uitdaging en kans tegelijk om klanten te helpen met hun transformatie in onze sterk veranderende markt. De strategie van Publicis om klanten vanuit een échte integratie te kunnen bedienen vanuit de zes competenties, is voor mij een voorwaarde om relevant te blijven. Wij hebben daarmee een unieke propositie. Verder vraagt geïntegreerd werk – net als bij een toporkest – een dirigent die uit iedereen het beste haalt. Helemaal mooi om dit als team met Jacco te gaan doen. Daadkracht is bij hem dagelijkse kost."

Naast een nieuwe COO is Olof Kuipers als Chief Talent Officer aangetreden in het managementteam aan. Olaf Kuipers is voormalig HR-directeur bij Hudson’s Bay.

Jacco ter Schegget: "De komst van Olof is een investering in wat het belangrijkste is in onze industrie: talent. Met hem kunnen we verder bouwen aan een sterke expertorganisatie in de Benelux. Naast de komst van Brego en Olof neemt een aantal talenten vanuit de eigen organisatie zitting in het managementteam. Ik ben er trots op dat we dit talent in huis hebben."

www.publicisone.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie