Bureau Qban wordt Havana Harbor
11-04-2018 10:55:00 | Door: | hits: 3967 | Tags:

Digitaal productiebureau Qban gaat verder als Havana Harbor Creative Agency. De nieuwe naam is een logisch gevolg van de verbreding van het aantal diensten, de veranderende kijk op het digitale landschap en een verhuizing naar Rotterdam.

Wat in 2010 begon met een club enthousiaste designers, gespecialiseerd in Quality Banners, is in 2018 uitgegroeid tot een ervaren groep creatieve experts die zich volledig richten op complete digitale campagnes, gekoppeld aan de gehele digitale klantreis.

Met kennis en ervaring in strategie, creatie, productie en optimalisatie, werken ze aan online campagnes en UX trajecten die leiden tot effectieve producties zoals websites, online video’s, social content, banners en andere rich media uitingen. Dat doen ze het liefst aan de lopende band. Niet letterlijk natuurlijk, want Havana Harbor verzorgt digitale communicatie op maat. Productie die afgestemd is op de behoeften van digitaal georiënteerde consumenten die liever tijd door brengen op hun smartphone dan voor de televisie. Havana Harbor begrijpt dat een always-on strategie voor deze doelgroep ook always-on productie nodig heeft.

Havana Harbor neemt zijn intrek in het HUF-gebouw aan de Vlasmarkt in Rotterdam, door menig architect gezien als het mooiste monument van de wederopbouw. Hiermee vergroot Havana Harbor zijn bereikbaarheid, zit ze dichter bij creatief talent en kan het groeiend aantal medewerkers beter gehuisvest worden.

www.havanaharbor.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie