Business Insider Nederland overgenomen door Sijthoff Media
21-06-2022 09:56:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 5605 | Tags:

Sijthoff Media neemt Business Insider Nederland over. De combinatie zal bestaan uit 200 medewerkers, een omzet van ongeveer 30 miljoen euro en een gecombineerd bereik van 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Business Insider Nederland is de Nederlandse editie van Business, dat deel uitmaakt van Insider Inc. Binnen dit internationale netwerk wordt veel content en expertise gedeeld. Sijthoff Media is met diverse mediamerken, events en opleidingen marktleider in zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media: "Business Insider is een fantastisch merk en heeft afgelopen jaren een groot bereik opgebouwd onder de zakelijke doelgroep in Nederland. We kunnen elkaar zowel op redactioneel als commercieel gebied goed aanvullen. Binnen Sijthoff Media werken dagelijks 50 redacteuren en onderzoekers aan unieke content en vaknieuws dat voor de lezers van Business Insider ook erg relevant is. Dankzij het gecombineerde bereik kunnen we bovendien gebundelde proposities aanbieden aan adverteerders en mediabureaus."

Stefan Smit (Co-Publisher & CCO) en Jeroen de Boer (Co-Publisher & Editor-in-Chief) van Business Insider: " We kijken ernaar uit om samen te werken met de diverse redacties en commerciële teams om de groei van Business Insider Nederland en content agency BI Studios verder te versnellen. We zullen komende periode diverse activiteiten organiseren om de nieuwe combinatie verder toe te lichten, om te beginnen tijdens Cannes Lions deze week." 

www.sijthoffmedia.nl

www.businessinsider.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie