Bynder integreert met Adobe Creative Cloud
04-05-2017 09:45:00 | Door: | hits: 2951 | Tags:

Bynder, actief op het gebied van digital asset management (DAM), biedt een integratie met Adobe Creative Cloud aan. Hiermee krijgen marketeers meer creatieve mogelijkheden en kunnen zij efficiënter samenwerken. Digitale assets kunnen voortaan rechtstreeks in de software van Adobe’s Creative Cloud worden gebruikt.

Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “We willen onze gebruikers de best mogelijke ervaring bieden. De integratie met Adobe Creative Cloud helpt daarbij. Marketeers kunnen nu sneller, slimmer en beter samenwerken. Voortaan kunnen ze zonder vertraging in hun eigen creatieve omgeving aan de slag met het maken en bewerken van digitale assets.”

De integratie met Bynder is opgezet door engineers die ook betrokken waren bij de bouw van Adobe InDesign. Bij het ontwerp is vooral gekeken naar mogelijke verbeteringen van de workflow, zodat deze optimaal kan plaatsvinden. De Creative Cloud connector is beschikbaar als plug-in en verbindt assets vanuit Bynder rechtstreeks aan InDesign, Photoshop en Illustrator. Er wordt automatisch naar Creative Cloud documenten gelinkt en updates van InDesign assets worden gelijk doorgevoerd, ook als dit vanuit Bynder of vanaf een webserver wordt gedaan.

www.bynder.com   
www.adobe.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie