CFO Jet Roos vertrekt bij Talpa Network
01-09-2020 10:17:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 8581 | Tags:

Jet Roos, lid van de Raad van Bestuur en CFO van Talpa Network heeft besloten per 1 december Talpa Network te verlaten. Met de afronding van de maatregelen die genomen moesten worden om het bedrijf aan te passen aan de coronacrisis, is voor haar het moment aangebroken om een volgende stap te zetten in haar carrière.

Pim Schmitz namens de RvC van Talpa Network: "We hebben Jet leren kennen als een krachtige CFO. Ze heeft haar rol met verve ingevuld en daarmee Talpa Network op de kaart gezet als een sterk en financieel goed geleid bedrijf. Met het huidige perspectief in de mediamarkt, haar daadkracht en ambitie, begrijpen we haar keuze. Wij wensen haar alle goeds."

Jet Roos: "De afgelopen maanden hebben voor Talpa Network en mij in het teken gestaan van aanpassingen aan het nieuwe normaal in het kader van de COVID 19-crisis. Met de afronding van dat proces staat er nu een robuust en financieel gezond bedrijf. Daarmee is voor mij het moment aangebroken om een verdere stap in mijn carrière te zetten. Ik kijk met ontzettend veel plezier terug naar mijn tijd bij Talpa Network en wens het bedrijf, en alle collega’s, succes toe voor de toekomst die komen gaat."

De RvC is gestart met het zoeken naar een opvolger.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie