COMM organiseert Influencers Behind the Scenes
02-10-2018 16:13:00 | Door: | hits: 4313 | Tags:

Vanaf 6 oktober 2018 kunnen jongeren en hun ouders 16 weken lang elk weekend populaire influencers ontmoeten in Museum voor Communicatie (COMM) in Den Haag. YouTube-helden als Gio, La Melanie en ouders Latooy, Kalvijn, GameMeneer, XLinktijger geven Meet & Greets en live-sessies. Onder de noemer #IBTS Influencers Behind the Scenes is er in het museum een inhoudelijke route te volgen over de ins & outs van deze influencerwereld. #IBTS wordt zaterdag 13 oktober om 14:00 uur officieel geopend door familie Latooy.

#IBTS route

COMM en Fanfiber hebben de #IBTS-route in het museum samengesteld om, samen met een aantal bekende influencers, het verhaal erachter te vertellen. Wat komt er allemaal bij kijken bij het influencer zijn? Wie volgt je en waarom volgen ze juist jou? Hoe zorg je voor optimale interactie met je doelgroep? Waarom benaderen bedrijven jou en met welke bedrijven ga je juist wel of niet in zee? Welke invloed hebben de influencers op jongeren? Hoe gaan zij hier zelf mee om?

Tijdens de #ITBS-looptijd is er elk weekend een Meet & Greet en een workshop, livesessie of Q&A met een populaire influencer. Jongeren kunnen hun idool in het echt ontmoeten en van hen leren. Ook ouders kunnen veel opsteken van de diverse livesessies. Voor elke sessie kun je kiezen uit een Family, Follower, Friend of VIP ticket.

De #IBTS-route is van 6 oktober tot en met 31 januari 2019 te zien in COMM.

www.comm.nl/ibts

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie