Candid Group en Pervorm bundelen krachten
08-05-2018 08:48:36 | Door: | hits: 3220 | Tags:

Candid Group en digitaal marketingspecialist Pervorm gaan een strategische samenwerking aan. Het doel is te profiteren van elkaars specialisaties en expertises.

De strategische samenwerking voegt additionele expertise toe aan zowel Candid Group als Pervorm. De partijen hebben toegang tot elkaars kennis en kunde. Zonder de eigen expertise te verliezen, zijn zij hierdoor in staat een breder pallet aan diensten te bieden. Candid Group telt inmiddels negen bedrijven, waaronder de mediabureaus M2Media en Stroom, marktonderzoeksbureau Vostradamus, ontwikkelingsbureau Lavinci en shared service center Het Mediakantoor.

Gérard Ghazarian, CEO van Candid Group: “Wij willen de afstand tussen merk en gebruiker verkleinen. Met deze samenwerking zetten wij weer een stap richting ons ideaalbeeld.”

Giuseppe Salvaggio, medeoprichter en partner van Pervorm: “In Candid Group hebben wij een partner met dezelfde kijk op de marketing- en communicatiebranche gevonden. Wij geloven in een flexibele organisatie die volledig focust op de specifieke uitdagingen van haar klanten. Naast ons optimalisatie specialisme groeit onze consultancy tak net zo hard. De samenwerking met de Candid Group stelt ons in staat deze focus te vergroten.”

www.candidgroup.nl
www.pervorm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie