Caren Wassink commercieel directeur bij WPG Uitgevers
29-03-2022 08:46:57 | Door: Saskia van Weert | hits: 14434 | Tags:

Caren Wassink start vanaf 1 april 2022 als commercieel directeur bij WPG Uitgevers. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de merken De Bezige Bij, A.W. Bruna, Uitgeverij Zwijsen, WPG Media en WPG Kindermedia. Deze functie is nieuw binnen de organisatie.

De aanstaande directeur zal zich richten op het verder ontwikkelen van WPG Uitgevers naar het mediabedrijf van de toekomst: ondernemend, innovatief en in samenwerking met haar partners.

Caren Wassink heeft ruime ervaring in de mediawereld en werkte eerder onder meer bij Endemol, SBS, Sanoma en Talpa en als commercieel directeur bij Mood for Magazines, uitgeverij van LINDA. Door creativiteit, innovatie en externe partners samen te verbinden weet zij een onderneming te laten groeien.

René Witzel, algemeen directeur van de uitgeverij: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Caren naar WPG Uitgevers. Talent aan ons binden en natuurlijk behouden zorgt voor groei en continuïteit van dit mooie bedrijf en al haar merken.”

Caren Wassink: “Ik zie ernaar uit om samen met de gedreven teams van WPG Uitgevers de mooie merken te innoveren én waardevolle samenwerkingen te creëren met externe partners.”

www.wpg.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie