Catherine Keyl freelancet voor Story
19-09-2017 17:44:08 | Door: | hits: 3976 | Tags:

Catherine Keyl werkt als freelance journalist voor Story. In die hoedanigheid zal de voormalige talkshowpresentatrice interviews doen met collega-BN’ers, onder de titel Catherine & Co. In deze interviewserie zullen nationale bekendheden drie herinneringen, anekdotes en/of voorwerpen delen die in hun leven van belang waren, of zijn.

Door Keyl geïnterviewde BN’ers zijn onder anderen zangeres Laura Fygi, acteur Dirk Zeelenberg, comédienne Tineke Schouten, zanger Jan Keizer en kunstenares Ans Markus.

Keyl: "Veel van de door mij geïnterviewde bekendheden ken ik uit het wereldje, zoals dat heet. Je weet echter maar weinig van elkaar, daar zijn de contacten te vluchtig voor. Het interviewen van hen leek me daarom extra leuk. Ik rijd met veel voorpret naar ze toe, en neem bij hen aan de keukentafel alles in me op. Als ik dan achter mijn bureau hun kleurrijke verhalen uitwerk, word ik daar zó gelukkig van. Componeren met woorden, noem ik dat. Op mijn eerste interviews heb ik van de betrokkenen positieve reacties gehad. Hopelijk geldt dat vanaf deze week ook voor de lezers en lezeressen van Story – voor hen maak ik de interviews immers. Dat ik mijn interviews met zó veel mensen kan delen, vind ik geweldig!"

Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story: "Ik ben er trots op dat vakvrouw Catherine zich voor deze interviews aan Story verbonden heeft. Ik voorzie dat onze lezers en lezeressen zich graag door haar laten meevoeren in de bijzondere verhalen die haar collega-BN’ers haar vertellen. Mogelijk krijgt de samenwerking met Catherine na deze serie een follow-up."

Foto: Edwin Smulders

www.sanoma.nl
www.story.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie