Chantal Janzen en ZIGT: &C is taking over!
16-03-2017 17:23:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 6431 | Tags:

Het stof is weer neergedaald na de verkiezingsavond. Terwijl de partijen zich nu druk kunnen maken over het te vormen kabinet is op veel verkiezingsborden inmiddels een ander prominent gezicht te zien: Chantal Janzen met haar &C.

Vannacht zijn er 7 teams het land in gegaan en hebben in de grote steden alle verkiezingsborden volgeplakt met posters van &C. De posters zijn een teaser naar de grote lancering van het mediamerk &C van Chantal Janzen met straks een magazine, online platform en app.

Het idee is afkomstig van mediabureau ZIGT, wat vervolgens in samenwerking met het marketingteam van &C is uitgewerkt en creatief ingevuld door bureau FEL. Reality Outdoor is afgelopen nacht het land ingegaan met ruim 15.000 posters en vele liters behanglijm.

Viviene Werner, marketing manager &C: "De timing van de verkiezingen bleek perfect voor &C, precies een paar dagen voor de grote lancering. En Chantal heeft daar op haar eigen humorvolle wijze op ingehaakt met we want you for &C  als invalshoek."

Bij de lancering op 22 maart start een groter media-offensief, waarvan ook door ZIGT de mediastrategie en planning is gedaan.


www.zigt.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie